Opinie

Jeśli byłeś naszym gościem podziel się swoją opinią.

 
Dodaj link do:
www.facebook.com

Opinie

Kasia i Paweł z Warszawy

2015-11-09 11:00

Fantastyczne widoki, dużo przestrzeni, cicho, czysto, pokoje duże, fajnie wyposażone, dostęp do kuchni ( a w niej wszystko) Serdecznie polecamy !!!!!!
Lilla i Michał z Radomska

2015-10-01 21:41

Wszystko super. Zdecydowanie polecam.
Arleta i Andrzej Pająk ze Słupcy

2015-07-20 14:52

Piękne miejsce,dom,pokoje,ogród i widoki jednym słowem jest idealnie na wypoczynek,a pan Piotr bardzo sympatyczny.Polecamy każdemu,bo naprawdę warto tam zawitać
Teresa Kaszuba Pułtusk

2015-07-09 11:28

Przepiękne miejsce, wspaniały ogród, wspaniałe miejsce dla dzieci, bardzo sympatyczni i mili właściciele. Cicho, miło i przytulnie. Naprawdę warto tu przyjechać!
Urszula

2015-07-02 11:16

Jestem zauroczona Jurczowianką. Bardzo mili właściciele. Pokoje o wysokim standardzie. Z pewnością wrócimy tam z całą rodziną. POLECAM !!!
Anetta i Marcin z Łodzi

2015-02-19 21:27

W "Jurczowiance" byliśmy z dziećmi w czasie ferii zimowych. Wracaliśmy z nart i spacerów i mieliśmy komfort, że jest przede wszystkim czysto - w łazience i pokojach, ciepło - bez stresu można było podsuszyć na kaloryferach rękawiczki itp. Gospodarze dbają nawet o takie "szczegóły" jak plastikowe tacki pod mokre buty. Poza tym bardzo uczynni, zainteresowani czy goście dobrze się czują. W całkowicie wyposażonej kuchni można było zjeść rodzinnie przy 2 dużych stołach. I nam i dzieciom bardzo się podobało, polecamy i będziemy wracać o różnych porach roku.
Jacek z Mazowsza

2015-02-06 15:08

Miejsce jest na dobrym poziomie. Nowy dom, bardzo czysty i nowoczesny.
Pokoje estetycznie są urządzone w kolorach beżowych i białych. Meble w kolorze drewna sosnowego.
Nie ma symboli religijnych i kiczowatych obrazków.
Kuchnia jest idealnie czysta, komfortowa i funkcjonalna.
Łazienka jest w kafelkach, z czystą i działającą kabiną prysznicową. Nie ma powszechnie znanych usterek.
Dom jest dość mały z wieloma pokojami czego efektem jest to, że się słyszy dość głośno co się dzieje w innych pokojach , kuchni i na korytarzach.
Dom stoi przy ulicy, więc od strony północno-wschodniej widoczny i słyszalny jest ruch uliczny w godz. 8-18. Później nie ma ruchu. Od strony południowo-zachodniej są piękne widoki na Czantorię.
Do sklepu jest ok. 1,5 km, do centrum Ustronia 2 km.
Gospodarz jest bardzo miły.
Marcin i Agata

2015-02-03 14:21

Miejsce warte polecenia. W temacie pokoi nic się nie zmieniło. Nadal czysto i przyjemnie. Pościel i ręczniki raczej jak w hotelu a nie pensjonacie. Zima dopisała, gospodarz codziennie odśnieżał wszystko w koło łącznie ze sporym parkingiem. Kuchnia w pełni wyposażona (no może brak jakiejś małej mikrofali na podgrzewanie posiłków dla dzieci). Około 200 metrów od domu Knajpa Groblice gdzie można smacznie i niedrogo zjeść. Polecamy całą rodziną.
Paweł i Kasia

2014-12-18 11:07

Świetne miejsce i rewelacyjne warunki. Pan Piotr świetny gospodarz. Polecamy wszystkim, którzy zastanawiają się czy warto.
kobis zdzislaw

2014-07-30 15:41

Pensjonacik godny polecania. Położony w cichym i spokojnym miejscu z przepięknymi widokami. Obejście jak i ogród duży, zadbany. Można się poopalać, pograć w siatkówkę jak i rozpalić grila. Pokoje czyste, zadbane, przestronne. Gospodarz bardzo sympatyczny, gościnny i życzliwy. Polecamy,polecamy,polecamy!!!
Karolina Pierlak,Pstrążna

2014-07-17 11:44

Byłam dwa lata temu:) miejsce godne polecenia :)piękne widoki blisko atrakcje i super pokoje :) dziękuje i polecam w tym roku też się tam wybiorę:)
Ewa Wrona, wrocław

2013-10-25 20:33

Widoki zapierające dech .Obiekt zgodny z opisem.Czyściutko i pachnąco,są nawet ręczniki/nie trzeba wieżc ze sobą !/.Sympatyczny Gospodarz,służący pomocą.Świetnie spędziliśmy czas.Proszę tutaj koniecznie przyjechac.Serdecznie polecamy i dziękujemy.Ewa i Krzysztof Wrocław
Barbara Kowol, Warszawa

2013-10-25 20:32

Doskonale umiejscowiona kwatera. Pan Piotr przemiły z poczuciem humoru! Wspaniałe widoki! Pokój czyściutki i ciepły - wymarzone miejsce zarówno na weekendowy wypad jak i na wakacje! Spróbujcie sami i polecajcie dalej, bo naprawdę warto!
Michal , Warszawa

2013-10-25 20:31

Pensjonat mieści się trochę na "uboczu" w cichej okolicy (wieczorem i wczesnym rankiem na łące po przeciwnej strony ulicy można spotkać sarny). Cały pensjonat (pokoje, łazienki, korytarze i wspólna kuchnia) utrzymany baaardzo czysto, ładny zadbany ogród a w nim krzaki pełne mirabelek (pobyt na przełomie sierpnia i września). Pokoje dobrze wyposażone podobnie jak wspólna kuchnia. Nam trafił się akurat pokój z super widokiem na Wielką i Małą Czantorię. No i przede wszystkim bardzo dyskretny, życzliwy i pomocny gospodarz. Polecam każdemu kto lubi kameralne pensjonaty i potrzebuje trochę ciszy i spokoju
Edyta Wysocka, Opole

2013-10-25 20:30

Bardzo fajny pensjonat przede wszystkim czysto i pachnąco mieliśmy pokój na parterze z przepięknym widoczkiem na góry i zadbany ogród no a pan Roman bardzo życzliwy i miły pozdrawiamy serdecznie i będziemy polecać to urocze miejsce. jeszcze dodam że jak ktoś lubi noclegi z śniadankiem naprzeciwko można wykupić w ośrodku bufet śniadaniowy[ jedyne 18zł na osobę bardzo dużo i smacznie] polecamy i z pewnością jeszcze odwiedzimy Ustroń no i Jurczowiankę!!! E M z Opola
zosia hulanicka, elbląg

2013-10-25 20:29

ELBLĄG-Zosia Piękne miejsce godne polecenia idealne miejsce na urlop warunki mieszkalne super. Gospodarz -przesympatyczny jeśli jest w pobliżu to o każdej porze służy pomocą i otwiera drzwi DZIĘKUJĘ
Sebastian , Pszów

2013-10-25 20:29

Wspaniałe miejsce jak i widoki,cisza spokój:)piękne pokoje,jesteśmy bardzo zadowoleni z wypoczynku;))POLECAMY!!!
Dorota Maj, kielce

2013-10-25 20:28

Rewelacyjne miejsce! Zarówno pokoje (czyściutkie, dobrze wyposażone), jak i otoczenie obiektu zasługują na najwyższą ocenę. Świetna lokalizacja z pięknym widokiem na góry. Bardzo miły i taktowny gospodarz. Będziemy polecać znajomym.

Ewa i Dariusz, Daleszyce
Jolanta Jagieniak, Konopnica

2013-10-25 20:27

Serdecznie zachęcam do odwiedzenia Jurczowianki. Czysto, cicho, duże podwórko z urządzeniami dla dzieci. Gospodarze mili i pomocni. Polecam!
agnieszkamicholcz@wp.pl, Krapkowice

2013-10-25 20:26

naprawdę super! polecam rodzinom z dziećmi! przemiły właściciel! pokoje ładnie urządzone, łazienki czyste, w pełni wyposażona kuchnia. przystępna cena! gorąco polecam, ja z rodzina wybierzemy się tam znowu za rok!
Daria Kwiatkowska, Pyskowice

2013-10-25 20:25

Wspaniałe miejsce do zatrzymania się podczas urlopu, czy weekendu. Pięknie urządzone pokoje, wyposażone we wszystko co potrzeba, pozwalają na komfortowy wypoczynek. Przestronna kuchnia do dyspozycji urlopowiczów oraz klucze zarówno do pokoju jak i domu. Serdecznie polecam!
Ewelina Kopyciok, Krupski Młyn

2013-10-25 20:24

Lepszej lokalizacji niz Jurczowianka posiada nie ma w okolicy !
Widok z balkonu na Czantorie bezcenny!!!!Cisza,spokój z dala od miasta...idealne miejsce na wypoczynek.
Obiekt bardzo dobrze prowadzony ,czysty i zadbany.
Jestesmy bardzo mile zaskoczeni.
Pozdrawiamy sympatycznego własciciela:)
Tomasz Garlak, Gdańsk

2013-10-25 20:23

Spędziliśmy tam wspaniałe trzy tygodnie naszego polskiego lata. Właściciele super mili bardzo przyjaźnie nastawieni do gości. Jurczowianka - świetne miejsce z pięknymi widokami godne do polecenia innym. Gorące pozdrowionka z Gdańska dla właścicieli :)
Józef Buszman, Katowice

2013-10-25 20:22

Oferta w naturze jest bogatsza niż w ofercie reklamowej, serce i otwartość gospodarzy pasuje do pięknego krajobrazu a nawet go przewyższa. Byłem z czteropokoleniową rodziną i wszyscy jesteśmy zadowoleni i gorąco polecamy szukającym przyjaznych miejsc.
Marta Wierzchowska, Łódź

2013-10-25 20:21

W Jurczowiance spędziliśmy nasze pierwsze wakacje z dzieckiem. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Miejsce jest niezwykle urokliwe, widok z okna bajeczny. Dom i podwórko bardzo zadbane,czyste. Do dyspozycji gości ławeczki przed domem, miejsce na ognisko, kilka grilli. Pokoje i łazienki dobrze wyposażone i wygodne.Gospodarze to wspaniali ludzie - pomocni, życzliwi i przesympatyczni. Do centrum Ustronia przyjemny spacer skrótem trwa zaledwie 20 minut(z wózkiem dziecięcym). Na pewno wrócimy w to miejsce niejeden raz.
Patryk, Częstochowa

2013-10-25 20:21

Bardzo ładnie, wszystko czyste i zadbane, ładny ogród, właściciel bardzo sympatyczny...Polecam:)
Zbigniew Maksymiuk, Nowa Wieś Lęborska

2013-10-25 20:20

Warunki zgodne z ofertą. Ładne pokoje oraz łazienki,kuchnia z pełnym wyposażeniem.Piękne widoki.Przemiły właściciel.Polecamy!
Mariusz Sadowski, Ledziny

2013-10-25 20:19

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Jurczowiankę będę polecać znajomym jako świetne miejsce z miłą obsługą i piękną okolicą. pozdrowienia dla gospodarzy :)
Gal Anonim, Warszawa

2013-10-25 20:17

Miło sympatycznie serdecznie polecam
Katarzyna Frejtak, Ruda Śląska

2013-10-25 20:16

Szczerze polecam! Czysto, cicho i przytulnie! Dogodna lokalizacja i przepiękny widok z okna!
Jolanta, Dąbrowa Górnicza

2013-10-25 20:15

Miejsce godne polecenia.Polecam wszystkim znajomym w mojej miejscowości.
Byłam w ,Jurczowiance' już trzy razy i będę pewnie jeszcze nie raz.
Miejsce urokliwe.
Domek przytulny.
Gospodarze przemili.
Pozdrawiam serdecznie.
Jola z D.G
Karolina Tuchowska, Gliwice

2013-10-25 20:15

Czyste i zadbane pokoje z widokiem na piękne góry. Właściciel przemiły, dbający o porządek i ład Jurczowianki. Polecam !
Joanna Janik, Chełmek

2013-10-25 20:14

Polecam zwłaszcza tym którzy chcą odpocząć od zgiełku, wspaniała lokalizacja, przepiękny widok na czantorię, rewelacyjny na wyjazd z dziećmi. Pokoje i łazienka czyste, dobrze wyposażony aneks kuchenny. Właściciele przemili i uczynni :)
Renata i Ryszard z Dąbrowy Górniczej

2013-08-13 19:04

Kolejny raz jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tak super komfortowych warunkach, jakie oferuje nam „Jurczowianka”.
Dom usytuowany w przepięknym miejscu Ustronia raduje duszę i oczy niesamowitymi widokami Czantorii oraz Równicy, a także położonego niżej miasta. Bliskość rzeki Wisły z jej zielonymi plażami to dodatkowy atut urlopu w tej okolicy.
Właściciele, jak zawsze przemili, zapewniający idealnie czyste pokoje, tak jak i całego budynku oraz jego otoczenia. Dogodne i wspaniałe warunki do wypoczynku w spokoju, a także obcowania z przyrodą ( z okien można obserwować wygrzewające się i pasące stada saren).
Byliśmy już gośćmi w zeszłym i w tym roku, a zmierzamy powrócić tu niebawem.
Dziękujemy Państwu za dostarczenie tak cudownych wspomnień i zapewnienia idealnego wypoczynku.
Pozdrawiamy całą Rodzinę Państwa Jurczoków 
Mariusz Lędziny

2013-06-08 15:20

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Jurczowiankę będę polecać znajomym jako świetne miejsce z miłą obsługą i piękną okolicą. pozdrowienia dla gospodarzy :)
Monika Szecówka, Częstochowa

2013-05-19 20:26

Piękny widok, miły właściciel, super pokoje. Polecam !!!!
Marta Staniszewska, BYTOM

2013-05-12 17:45

Szczerze polecam JURCZOWIANKĘ wszystkim, którzy pragną spędzić cudowne chwile z dala od miejskiego zgiełku. Domek świetnie usytuowany z panoramą gór za oknami, czyściutkie pokoiki i łazienki, gospodarz troskliwie dbający o swoich gości, pobyt bez zastrzeżeń. Na pewno wrócę tam jeszcze nie raz. Marta z Bytomia
Anna Fabiańska, Wąchock

2013-05-12 17:45

Piękny domek z fantastycznym widokiem na Czantorię. Zawsze czyściutko i przemili właściciele.
Serdecznie polecamy.
Pozdrawiamy:)
Michał Olesiński, Wąchock

2013-05-12 17:44

Super lokalizacja z pięknym widokiem na góry miła i fachowa obsługa serdecznie polecam.
Jola,Dąbrowa Górnicza

2013-04-21 17:56

Miejsce godne polecenia. Polecam wszystkim znajomym w mojej miejscowości. Byłam w ,, Jurczowiance'' już dwa razy i będę pewnie tam nie raz. Miejsce bardzo urokliwe, domek czysty i przytulny. Gospodarze bardzo mili. DZIĘKUJĘ. Jola z Dąbrowy Górniczej.
Paweł Błasiak, Sosnowiec

2013-04-21 13:23

To był nasz drugi pobyt w Jurczowiance i tak jak za pierwszy razem - było świetnie. Pokoje czyste, przede wszystkim świeże. Łazienka się błyszczy. Czyste powietrze, spokój i ten widok gór z balkonu.. ja mógłbym tak mieszkać :)
Pozdrawiamy gospodarza Pana Piotra. Wrócimy z pewnością.
Robert Bąk, Warszawa

2013-04-13 19:56

Pokoje czyste z wygodnymi lozkami. Wyposazenie zgodne z oferta. Obsluga zawsze mila i uczynna oraz usmiechnieta. Dobrze wyposazona kuchnia. Wszystko jest zawsze posprzatane. Dzialka na ktorej stoi budynek jest duza i w calosci pokryta trawa. Polecam teo miejsce innym i sam napewno bede dalej z niego korzystal , a bylem juz trzy razy
Wioletta, Zabrze

2013-03-25 20:05

Czysto, schludnie. Z okien super widok. Wspaniałe miejsce. Doskonałe do tego aby naprawdę wypocząć.
Jestem bardzo zadowolona, miejsce naprawdę godne polecenia :)
kurrarras@gmail.com, kurrarras@gmail.com

2013-03-18 13:42

Czysto, schludnie. Właściciel bardzo zaangażowany i miły. Kuchnia w pełni wyposażona i bardzo czysta. Po drugiej stronie ulicy duży parking dla kilku samochodów. Idealne jako baza wypadowa na stoki Ustronia i Wisły.
Iwona, Gliwice

2013-03-18 13:41

Po prostu super!!! Polecamy!!!
gość

2013-03-08 11:47

superowe miejsce
kamil fortuna, siewierz

2013-03-06 21:05

Warto odwiedzić to miejsce. Domek położony w części uzdrowiskowej Ustronia. Cisza, spokój a zza okna można podziwiać panoramę miasta. Miejsce godne polecenia. Pokoje przestronne, czyste dobrze wyposażone za rozsądne pieniądze. Mimo, że byliśmy tam tylko na weekend na pewno jeszcze tam zajrzymy.
Pozdrowienia dla właściciela:)
Karolina U, Warszawa

2013-02-26 20:02

Miejsce świetne. Lokalizacja blisko ośrodka narciarskiego Czantoria i zagłębia sanatoryjnego. Duży parking. Ładne pokoje, czysta łazienka, dobrze wyposażona kuchnia. W pokojach lodówki i duże telewizory. Na terenie ośrodka miejsce na grilla/ognisko oraz miniplac zabaw. Właściciel godny polecenia. Wysoki standard, niska cena. Polecam wszystkim.
Dawid Pęśkiewicz, Bytom

2013-02-26 20:01

Jesteśmy pod wrażeniem całego obiektu ;) warunki, wyposażenie oraz widoki z okna SUPER ! będziemy polecać naszym znajomym - już jedni się wybierają w przyszłym tygodniu lub za 2tyg do Jurczowianki ;D my sami też na pewno zagościmy tam nie raz. Miejsce idealne dla osób, które lubią odpocząć w cichym spokojnym miejscu oraz dla tych którzy lubią długie piesze wycieczki ;)
MŚ, śląsk

2013-02-23 08:05

Tydzień ferii z dzieckiem. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Położenie rewelacja, cicho i spokojnie. Pokoje, łazienki czyste i nowe. Super wyposażona kuchnia. Do niczego nie można się przyczepić. Właściciel jest przesympatyczny (pozdrawiamy !!!). Bardzo polecamy !! !! !! na pewno tu wrócimy !
Sylwia Misiowiec, Katowice

2013-02-20 22:20

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Jurczowiankę będę polecać znajomym jako świetne miejsce z miłą obsługą i piękną okolicą. pozdrowienia dla gospodarzy :)
Tomasz Wojewodzic, Ciochowice

2013-02-18 18:25

Bardzo Dziękujemy, że mogliśmy Gościć u Pana w czasie naszego pobytu. Czuliśmy się świetnie, przyjechaliśmy wypoczęci i bardzo z tego powodu dziekujemy :) Pozdrawiamy i na pewno spotkamy sie wkrótce. Tomek i Ela
Przemyslaw Alikowski, siedlce

2013-02-18 18:23

obiekt godny polecenia, lokalizacja super, wszystko OK!
Dariusz Świercz, Zawada

2013-02-16 19:53

Piękne widoki, miły właściciel, czyste i zadbane pokoje, dobra lokalizacja i rozsądna cena
POLECAM
monika, szczecin

2013-02-13 22:36

świetna lokalizacja-piękne widoki. W domku czysto i cieplutko. Polecam z całego serca
Sylwia

2013-02-08 21:31

Willa położona w cichej i spokojnej okolicy z przyjemnym dojściem do centrum. Pokoje bardzo czyste i dobrze wyposażone, aneks kuchenny do dyspozycji gości. Bardzo miły właściciel,zawsze gotowy do pomocy, dbający aby gościom niczego nie brakowało. Idealne miejsce na odpoczynek. Bardzo gorąco polecam
Wojciech Jasiński, Żyrardów

2013-02-05 09:23

Jestem po raz kolejny w "Jurczowiance" i wszystko było na najwyższym poziomie. Wyposażenie, obsługa i miła rodzinna atmosfera. Zapewne wrócę w przyszłym roku. Pozdrawiam panie Piotrze. Wojciech Jasiński, Żyrardów
robo, rudy

2013-01-28 15:15

Blisko Równicy i ścieżek spacerowych, poza tym spokojna okolica
Gość

2013-01-23 19:49

Wszystko zadbane nic tylko przyjarzdrzać do końca rzycia
amelia

2013-01-23 19:21

Cudnie
Maciej Pachowicz, Poznań

2013-01-22 15:54

Jurczowianka to obiekt urządzony wzorcowo (nigdy niczego nie brakuje a gospodarz zawsze dba o porządek i służy pomocą). Bardzo wygodna jest dobrze wyposażona kuchnia. Z okien i z ogrodu roztacza się piękny widok na góry. Polecamy wszystkim turystom! Maciek i Matylda z okolic Poznania.
Michał, Turza Śląska

2013-01-22 09:56

Jak najbardziej polecam. Na pewno jeszcze się tutaj zjawimy latem. Lokalizacja, wyposażenie a tym bardziej właściciel jak najbardziej na piątkę z dużym PLUSEM :)
Ireneusz Matyla, Leszno

2013-01-21 19:38

To pierwszy, ale na pewno nie ostatni pobyt w Jurczowiance. Obiekt schludny, ciepły, w pełni wyposażony. Przemiły właściciel, bardzo kontaktowy. Potrafi wczasowiczom zagospodarować czas wolny. Miejsce ciche spokojne, z widokiem na piękno gór.
Izabela, Świętochłowice

2013-01-16 14:10

U Pana Piotra gościliśmy już dwa razy. Za każdym razem byliśmy bardzo zadowoleni z wizyty i samego wyjazdu do Ustronia.
Właściciel willi - Pan Piotr, jest osobą niezwykle pomocną, cierpliwą i miłą. Oprowadza po obiekcie, odpowiada na każde pytanie, służy pomocą.
Pokoje - czyste, przytulne, ładnie urządzone. Wyposażenie jest nowe i zadbane. To samo tyczy się łazienki. Gość JURCZOWIANKI ma stały dostęp do kuchni i jej wyposażenia.
Na pewno jeszcze nieraz zagościmy w JURCZOWIANCE.
Pozdrawiamy serdecznie,
Iza i Paweł
d, Rybnik

2013-01-13 22:00

jest miło ciepło wygodnie przytulnie
Mariusz Kubiciel, Chorzów

2013-01-08 15:45

Spędziliśmy tu z mężem cudowne święta Bożego Narodzenia , a konkretnie byliśmy w Jurczowiance od 23 grudnia do 27 grudnia 2012 roku . Bardzo ładny pokój , czysta i funkcjonalna łazienka , ogólnie dostępna i wyposażona kuchnia połączona z kameralną jadalnią . Do tego bardzo miły i sympatyczny gospodarz . Z okna przepiękny widok na góry i duży ogród z placem zabaw dla dzieci . Wszystko to razem bardzo nam się podobało i sprawiło , że czuliśmy się w Jurczowiance wspaniale . W związku z tym będziemy tu napewno wracać . Dziękujemy . Basia i Mariusz z Chorzowa .
Karolina Kałuzińska, Bytom

2013-01-07 19:42

Super :) dzisiaj wróciliśmy z Jurczowianki :) spędzieliśmy tam kilka ostatnich dni :) pokoje czyste i zadbane :) właściciel bardzo sympatyczy , fajna lokalizacja napewno tam wrócimy :) i gorąco polecamy :)

Pozdrowienia z Bytomia :)
Gość

2013-01-04 20:52

Przemili właściciele (Pan Piotr) . W żadnym innym miejscu nie było tak czysto miło i przytulnie . Pięknie wyposarzone pokoje wszystko zawsze czyste i świerzo pachnące . Nie nachalni właścicielec. Byłam tam dużo razy podczas wakacji . Dostęp do lasu parking można pożyczyć grill i jest miejsce na ognisko a teraz krutko o pokojach łazieñki doskonale wyposarzone ubikacja prysznic umywalka lustro nad umywalkom ręczniki papier toaletowy i ręcznik . W pokojach telewizor łużko lodówka obrazy na ścianach szafa szafeczki przy łużku stuł i krzesła wieszaki w szafie kubki łyżeczki serwetki i czajnik. W kilku pokojach są balkony w kuchni piekarnik zlewozmywak gąbka płyn do mycia naczyñ i garnki patelnie deski do krojenia łyżeczki łżki widelce noże i inne piękny i zadbany ogròdek z kwiatami owocami 2 pokoje z drzwiami na podwórko . BARDZO POLECAM . :-) ;-)
Adrian Ful, Katowice

2013-01-03 10:38

Pobyt w Jurczowiance - REWELACJA :) Długo zastanawialiśmy się nad wyborem właściwego miejsca dla spędzenia trzech wspaniałych dni w Ustroniu - bez wątpienia trafiliśmy na najlepszą opcję. Pokój bardzo dobrze wyposażony, nowy, elegancki, łazienka zadbana i nowoczesna. Kuchnia do wspólnego użytku, w pełni wyposażona - bez problemu można przyrządzić nawet najbardziej wymyślny obiad. Jesteśmy ogromnie zadowoleni i z pewnością jeszcze tutaj wrócimy. Super właściciel i przyjemne dojście do centrum. Serdecznie pozdrawiamy i polecamy zakochanym parom (oczywiście w różnym wieku) :) Kasia i Adrian.
Astra

2012-12-28 21:57

Przemili właściciele po prostu cud.
Tomasz Cisek, Rybnik

2012-12-17 10:43

super miejsce , czysciutkie łazienki, piekne położenie, miły właściciel... po prostu idealnie
Magdalena , Katowice

2012-12-04 08:32

Komfortowe warunki, rozsądne ceny, piękna okolica i uczynni gospodarze. Czego chcieć więcej?
Zielony Dejf, Zadupsk

2012-11-13 17:05

Najlepsze miejsce w całym Ustroniu jak dla mnie. Świetna lokalizacja, jakość niczego sobie i przemiły właściciel. Zdecydowanie polecam.
Marlena Brodała, Katowice

2012-11-13 17:04

Wybierając sie do Ustronia na początku roku przypadkowo natrafiliśmy na to miejsce. Od tego czasu jeździmy tylko do Jurczowianki. Jest to idealne miejsce na spędzenie wolnego czasu i oderwanie sie od problemów. Budynek jest nowy, posiada bardzo czyste i ładnie urządzone pokoje. Usytuowany jest w cichym i malowniczym miejscu. Właściciel bardzo życzliwy i sympatyczny. W 100% polecam to miejsce.
M G, Katowice

2012-11-13 12:12

Piękne miejsce, piękne widoki. Pokój i łazienka bardzo czyste. Idealne miejsce na odpoczynek po całodziennych spacerach. Pozdrawiamy przesympatycznego właściciela.
K&M
Anna

2012-10-29 09:42

Miejsce urokliwe.Pokoje bardzo ładne z widokiem na góry. Przemiły właściciel...Gorąco polecam!!!
Aneta Borowska, Katowice

2012-10-28 11:33

Szczerze polecamy. Przesympatyczny Właściciel zawsze chętnie służący pomocą. Bardzo dobre warunki. Czysto i przytulnie. Bezproblemowy dostęp do kuchni, a co za tym idzie możliwość samodzielnego przygotowywania posiłków. Dogodna lokalizacja. Wspaniały, duży ogród wyposażony w sprzęty, które z pewnością zadowolą młodszych gości. Ponadto grill oraz miejsce na rozpalenie tradycyjnego ognisko. Balkon z widokiem na Czantorię. Wybraliśmy Jurczowiankę kierując się opiniami innych i rzeczywiście na miejscu okazało się, że to był przysłowiowy strzał w dziesiątkę. Jeszcze raz gorąco polecamy! Aneta i Łukasz z Basią :-)
sandiegoca, sandiegoca

2012-10-25 23:13

Nigdy nie spotkaliśmy się z tak życzliwym właścicielem (pan Piotr) i tak urokliwym miejscem. Polecamy wszystkim osobom szukającym ciszy, spokoju i chwil zapomnienia… odskoczni od szarej rzeczywistości dnia codziennego! Byliśmy kilka razy i podczas każdego pobytu, wszystko było dopracowane w najmniejszych szczegółach tj. czysto, komfortowo, swobodnie, bardzo wysoki standard i co najważniejsze widoki zapierające dech w piersi.
Monika i Marek A.
Adam Es, Tarnowskie Góry

2012-10-16 20:48

Świetne miejsce zarówno na spokojny, jak i aktywny wypoczynek!! Piękna okolica, super widoki. Ładne i czyste pokoje, duży ogród z miejscem do posiedzenia i huśtawką!! Możliwość zrobienia grilla czy ogniska. Wszystko pięknie-ładnie, łącznie z miłym podejściem właściciela do gości :D
Jakub S, Sosnowiec

2012-10-16 20:47

Piękna okolica, cicho, spokojnie. Pokój nr1 urządzony w sam raz . Meble nowe. Łazienka w idealnym stanie. Widok z balkonu przepiękny. Dużo przestrzeni przed domem - spokojnie można zatrzymać się tu z dziećmi. Bardzo dziękujemy z miły pobyt, na pewno wrócimy :)
Joanna i Jakub, Sosnowiec.
Dawid B, Żory

2012-10-16 20:45

Bardzo polecamy :) Współwłaściciel bardzo miły, pokoje czyściutkie, świetne miejsce:) Bardzo ładne widoki z ogrodu, usiąść na ławeczke i podziwiać :)
Piotr, Siemianowice

2012-10-10 21:25

Byłem w Jurczowiance w czerwcu. Bardzo mi odpowiadało nowe wyposażenie pokoi i bardzo estetyczne wnętrza. Znakomita bliskość do dobrych śniadań vis a vis. Inne atrakcje okolicy w zasięgu ręki.
brzozamirka@o2.pl, częstochowa

2012-10-07 18:30

Willa przepieknie połozona widoki że aż dech zapiera czysciutko właściciel przemiły człowiek willa godna polecenia
Anna , Ostrołęka

2012-10-07 18:29

bardzo ładne pokoje, piękny widok za oknem, bardzo czysto. duży obród, darmowy parking. wszystko po prostu super!
Karol z Wawy

2012-10-01 16:05


Pozdrowienia dla Pana Piotra, współwłaściciela, dziękujemy za nocleg i Pana podejście do wszystkiego, miejsce idealne do wypoczynku, wszystko się zgadzało, czysto, wygodnie, komfortowo, polecamy Dorota i Karol z Warszawy
Urszula , Warszawa

2012-09-17 23:27

Wspaniała lokalizacja, wygody, możliwość chodzenia na bosaka po porannej rosie, cudowny widok z okna na Pasmo Czantorii i oczywiście bardzo miła, gościnna i zyczliwa obsługa. Byłam tu już drugi raz. Za pierwszym razem byłam sama, teraz byliśmy we dwoje. Obydwa pobyty były bardzo udane i jesteśmy bardzo zadowoleni z wybranego lokum. Napewno przy kolejnej wizycie w Ustoniu zarezerwuję tu pokój. Polecam. Spróbuj. Napewno będziesz zadowolony/a.
Tomek i Gosia

2012-09-16 11:03

Poprostu SUPER!!!!
Polecam !!!!
Anja, Zabrze

2012-09-12 12:02

Wszystko naprawdę super. Oferta godna polecenia w 100%. Miejsce idealne dla małżeństw z dziećmi. Ogród duży, dzieci mają miejsce żeby się wybiegać, jest huśtawka, zjeżdżalnia, dzieci mają co robić. Widok, panorama przepiękna!! Idealne miejsce, dla kogoś kto chce odpocząć od zgiełku miasta. Cisza, spokój a jednocześnie blisko wszędzie. Dobra lokalizacja na spacery. Pokoje bardzo dobrze wyposażone i bardzo dobrze utrzymane w czystości. O każdej porze dnia i nocy ciepła woda (co nie wszędzie się zdarza). W ogrodzie miejsce na grilla, ognisko. Właściciele nie narzucający swojej obecności, dyskretni, przemili. Po drugiej stornie ulicy gospoda gdzie można bardzo dobrze zjeść. A jak ktoś lubi sam przyrządzać posiłki to do dyspozycji w pełni wyposażona kuchnia :)))) Na pewno tam wrócimy :) Polecamy bardzo bardzo bardzo!! :) Anja, Adrian i Ninka :)
Paweł, Ruda Śląska

2012-09-11 10:18

Zaskakująco perfekcyjnie czysty pokój (8). Podczas pobytu człowiek czuje się swobodnie jak u siebie.
Właściciel przeuprzejmy. Pozdrawiamy i dziękujemy. Paweł, Daria i Aruś.
Zenia i Jurek z Wrocławia

2012-08-31 20:12

Właśnie wróciliśmy z dwutygodniowego pobytu w Jurczowiance. Nie będę się rozpisywał na temat obiektu .Zrobili to już poprzednicy. Z ich opiniami zgadzamy się w 105%.Było super.Doskonała baza do zwiedzania okolic.Na początek Równica i Czantoria. Potem Wisła z galerią trofeuf Adama Małysza i skocznia jego imienia. Pałac Prezydenta RP. Koniakowskie koronki. Istebna i trójstyk w Jaworzynce.Cieszyn, także czeski. Wszędzie blisko. Trafiliśmy na dni Ustronia .Było mnóstwo imprez a na koniec ustrońskie dorzynki. Prawie co dzień basen w domu zdrojowym. Nie było czasu na nudę. Polecamy i pozdrawiamy pana Piotra i jego małżonkę. Przemili ludzie.
Justyna, Katowice

2012-08-25 21:07

Bardzo polecam!!!!!!
Teresa i Henryk Kozera

2012-08-25 15:13

Witamy. Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu.
Pokoje czyściutkie łazienka (ful wypas) aneks kuchenny idealny, ogród do odpoczynku - jak i dla dzieci tak i dorosłych , jest gdzie odpocząć nie tylko wieczorem (wypić piwko przy grillu czy ognisku) do Wisły parę metrów, widoki piękne. Gospodarze mili a w zupełności Pan Piotr z którym można (konie kraść ) ogólnie gitara.
Polecam, miejsce idealne na wczasy. Przekonaj się sam.
Justyna i Gosia

2012-08-17 21:29

Witam. Pokoje czyste i zadbane, kuchnia dobrze wyposażona. Piękny ogród i jeszcze piękniejsze widoki. Dogodna lokalizacja. Bardzo polecamy!!!
Renata, Kamila i Ryszard

2012-08-03 15:22

Bardzo mili i kontaktowi właściciele. Zawsze służą pomocą. Pokoje niezwykle czyste i schludne. Doskonałe warunki do samodzielnego ewentualnego gotowania na miejscu. Położenie w spokojnej okolicy, z przepięknymi widokami na otaczającą przyrodę. Przy domu bardzo duży ogród z miejscem do opalania, zabaw dziecięcych i do grillowania. Dosłownie 5 minut drogi do plaży nad rzeką Wisłą z możliwością kąpieli. Miejsce pozwalające na idealny wypoczynek i naładowanie akumulatorów z dala od zgiełku miasta. Dziękujemy za gościnę i z pewością wrócimy :)
Kinga, Łukasz i Tomuś z Czeladzi

2012-08-01 14:00

Cisza spokój, piękne widoki, a przede wszystkim bardzo miła atmosfera. Pokoiki świetne, dobrze wyposażona kuchnia :)
Na pewno jeszcze wrócimy:)
Pozdrawiamy serdecznie i gorąco polecamy !!
Gosia i Olek, Ujsoły

2012-07-10 23:13

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu!!! Super,czyściutko,duże ładne pokoje.Kuchnia dobrze wyposażona.Łazienka extra.Dobra atmosfera i miły właściciel.Dziękujemy!
Justyna, Gliwice

2012-06-27 16:01

Pokoje czyste, ładnie umeblowane, z pięknymi widokami z okien i balkonu, dodatkowo kuchnia z jadalnią w pełni wyposażona w niezbędne sztućce, talerze, garnki, itp.
Beata

2012-06-27 15:58

Idealne warunki do wypoczynku. Warunki adekwatne do ceny - wszystko super!!!Cisza, spokój, dobry kontakt z Gospodarzem i czyściutko!
krzysztof, sosnowiec

2012-06-27 15:57

wszystko superkrzysz
K&M

2012-06-27 15:54

Super pokoje, bardzo mili właściciele. Piękny plac, gdzie można zrobić grilla czy ognisko, dobra lokalizacja, świetne widoki, polecamy !!! :)
Teresa i Witek z Blachowni

2012-06-26 14:56

Właśnie wróciliśmy z urlopu jesteśmy zadowoleni, lokalizacja super, warunki lokalowe bardzo dobre, właściciele mili i sympatyczni. Możliwość grillowania i przygotowania posiłków. Wszędzie blisko a widok przepiękny na Czantorie jedyny w okolicy. Polecamy i napewno tam będziemy wracać.
Magdalena, Olkusz

2012-06-11 20:06

Bardzo dobra lokalizacja, blisko drogi, ale nie odczuwa się żadnego hałasu. Dobre miejsce wypadowe, zwłaszcza dla osób korzystających z wypoczynku na rowerach. Blisko do Pijalni wód oraz Leśnego Parku Niespodzianek. Możliwość grillowania i samodzielnego przygotowania posiłków. W pokojach wi-fi. Polecam z czystym sumieniem!
Kasia i Michał z Warszawy

2012-06-10 19:26

Właśnie wróciliśmy z długiego weekendu czerwcowego, i jesteśmy zachwyceni... Miejsce urokliwe, w spokojnej i cichej okolicy; piękne widoki na Czantorię. Obiekt bardzo ładny - duży ogród, pokoje przestronne i czyste, a właściciel miły i uczynny. Polecamy Jurczowiankę!!!
Kasia z Katowic

2012-05-28 20:45

Czysto, nowocześnie, komfortowo, dogodne usytuowanie, cicha okolica, w najbliższym sąsiedztwie tanie i dobre posiłki, a właściciel bardzo życzliwy i pomocny. Polecam i sama myślę o powrocie w to samo miejsce.
Aga

2012-05-06 11:00

Przepiękne miejsce, cudowny widok na góry (chyba najlepszy w całym Ustroniu), super właściciel, polecam w 100% na weekendowy wypad czy dłuższy odpoczynek (we dwoje lub z rodzinką), wszystko nowe, ładne, czyste, jest tv i internet wifi, duży ogród, aneks kuchenny, parking, grill. W mojej ocenie 5/5 :)
Maikel

2012-02-13 19:21

Jednym zdaniem SUPER!!!
POLECAM
Kasia i Paweł

2012-02-12 19:23

Przepiękne położenie, bardzo wygodne pokoje o wysokim standardzie. Wspaniała atmosfera cicho i spokojnie:) Serdecznie polecamy tym bardziej ze piękna tego miejsca nie oddają w całości zdjęcia jest tam zdecydowanie piękniej. Gorąco polecamy, napewno tam wrócimy:)
Bożena z Bielska

2012-02-06 09:50

Przepiekny widok, łatwy dojazd, pokoje bardzo przytulne, wyposażenie wysokiej klasy , ogród przygotowany do miełego spedzania czasu, miała atmosfera , spokój, właściciele mili i sympatyczni. Bardzo polecam
Anna, Chorzów

2011-10-30 21:02

Świetne położenie gwarantuje przepiękną panoramę z okien i tarasu, przestronny zielony teren wokół domu - super dla dzieci, czysto i schludnie, gustownie, wszędzie blisko, czy to piechotą, czy samochodem, gospodarze niezwykle mili, słowem idealne miejsce do spędzenia urlopu w Ustroniu.
Przemek

2011-10-19 08:15

Pokoje bardzo ładne, piękny widok z okien. W ogrodzie można zrobić grilla lub ognisko. Jest również huśtawka dla dzieci. Bardzo polecam :)